OM MIG

Jeg hører tit, at når læseren køber en bog, så køber ikke for bogens skyld, men fordi de er interesseret i forfatteren. 

   En god del af markedsføring af et forfatterskab, er derfor at gøre forfatteren interessant, fortælle om dennes baggrund, interesser, familieforhold m.fl. 

   Jeg beklager, hvis du er nysgerrig. Personligt synes jeg , at såvel mit eget som andre forfatteres privatliv er uinteressant og derfor har jeg heller ikke tænkt mig at skrive uddybende om mit ejet her. Der er heller ikke nogen Instagram- eller Twitterkonto.

Jeg udgav min første bog, da jeg var 47 år. Det var ikke den første historie, jeg har skrevet i mit liv, men det var den første, jeg for alvor skrev med henblik på at få udgivet. Jeg kunne heller ikke have skrevet den før. Historien i “Mørke” er for stor og kompleks til, at jeg kunne have skrevet den som 20-årig. De historier, jeg arbejder på nu, er mindre i omfang, men måske mere tilgængelige.

   Jeg mener, at det meste andet der er værd at vide om mig, vil fremgå af mine skriverier. Det kan ikke undgås at mine egne erfaringer, tanker og livsfilosofi kommer til at snige sig ind i litteraturen, så hvis man vil vide noget om mig, så er den bedste måde at læse hvad jeg har skrevet. 

God læselyst. 
M.v.h. Torben Pedersen