DET VIGTIGSTE – BØGERNE

Hvorfor lever det skrevne ord stadig?

Hvis man skal tro på de seneste tendenser, så er der også nogle, der mener at det gør det ikke så meget længere – på en måde.

Lydbøger er det nye sort, og flere mennesker end i mange år får “læst” bøger, fordi de kan lytte til dem i stedet for at sætte sig med en bog.

Jeg er ikke selv rigtigt gået den vej endnu. Mest fordi jeg, hvis jeg bliver forstyrret i læsningen, bare kan springe tilbage dertil, hvor jeg var og fortsætte. Med en lydbog skal jeg stoppe afspilningen, gå X antal sekunder tilbage osv. Jeg synes, at det er besværligt.

Jeg synes dog, at det er en god ting, at folk lytter til bøger. Jeg overvejer selv, om jeg skal gå den vej med mine egne, men har ikke gjort det endnu af forskellige tekniske årsager.

Så foreløbigt skriver jeg – og læser. Og alt andet lige, så ligger der jo også som regel skrevne værker til grund for de bøger folk lytter til.

Mine værker kan ses i ovenstående link, hvor du kan vælge mellem de udgivne, og de der er på vej. De udgivne er der linket til direkte her:

Mørke

A.I.

Ej Blot Til lyst

Så god læselyst – og lyttelyst på et tidspunkt.